لیست اختراعات مسعود شعبانی
مسواك ليزري از نور ليزر با طول موج 655 نانو متر با منبع ديودي و شارژ باطري قلمي استفاده مي نمايد كه در انتهاي مسواك نور به طور عمود بر بافت تابانده مي شود تا در زمان مناسب بتوان حدود 1 تا 2 ژول بر سانتي متر مربع انرژي به محل وارد نموده و از مزاياي درماني آن كه شامل كاهش التهاب (قرمزي و تورم لثه( و همچنين افزايش قدرت ترميم بافت و التيام سريعتر پس از برخي عمل هاي جراجي لثه بعنوان يك درمان ساده مكمل قابل استفاده مي باشد. اين دستگاه كه ارزان و قابل حمل مي باشد از شارژ باطري قلمي 1 يا 2 باطري استفاده مي نمايد و داراي طول عمر كاربري زياد فقط با تعويض باطري بوده و هيچگونه عوارضي ندارد از نظر ايمني عينك هاي جاذب اين طول موج در بازار وجود دارد و بنابراين هر چند توان دستگاه 10 ميلي وات بوده و جزء ليزرهاي كلاس B3 محسوب مي شود ولي استفاده از آن طبق دستورالعمل هيچگونه عوارضي ندارد. طراحي و ساخت اين دستگاه مي تواند عرصه جديد بهداشتي درماني، پيشرفت علمي و ارتقاي سلامت دهان و دندان ايجاد نمايد. خلاصه مسواك ليزري مي تواند باعث بهبود التيام زخم لثه كاهش التهاب لثه و بهبود وضعيت كنترل پلا در شود ولي تا به حال موردي از ساخت آن در داخل كشور گزارش نشده است و موارد موجود خارجي طوري طراحي شده اند كه نمي توان از مزاياي ليزري و پارامترهاي مشخص آن استفاده نمود در اختراع حاضر با استفاده از طول موج و توان خروجي مناسب مي توان بر مشكلات فوق غلبه نمود بطوريكه با يك Spot size مشخص در انتهاي تار مسواك ليزري دانسيته ي مخشصي كه اثر درماني دارد به بافت وارد مي شود و اين پيديده با طراحي يك prism مخصوص در قسمت سر مسواك امكان پذير شده است كه اين امر در ساير دستگاههاي ادعا شده وجود ندارد.
قلم ليزري درمان تبخال از نور ليزر با طول موج 660 نانومتر با منبع ديودي و شارژ باطي قلمي استفاده مي نمايد كه توسط يك گايد ليزري Guide در انتها بطوري كه حدود يك سانتي متر مربع را پوشش مي دهد نور به طور عمود بر زخم تابانده مي شود تا در زمان مناسب بتوان حدود 1 تا 2 ژول بر سانتي متر مربع انرژي به محل وارد نموده و از مزاياي درماني آن كه شامل كاهش التهاب، كاهش درد و همچنين افزايش قدرت ترميم بافت و التيام سريعتر است استفاده نمود. اين دستگاه كه ارزان و قابل حمل مي باشد از شارژ باطري قلمي 1 يا 2 باطري استفاده مي نمايد و داراي طول عمر كاربري زياد فقط با تعويض باطري بوده و هيچگونه عوارضي ندارد. از نظر ايمني عينك هاي جاذب اين طول موج در بازار وجود دارد و بنابراين هر چند توان دستگاه 10ميلي وات يا بيشتر بوده و جزء ليزرهاي كلاس 3B محسوب مي شود ولي استفاده از آن طبق دستورالعمل هيچگونه عوارضي ندارد. طراحي و ساخت اين دستگاه مي تواند عرصه جديد بهداشتي درماني پيشرفت علمي ايجاد نمايد.
قلم ليزري آفت از نور ليزر با طول موج 680 نانومتر با منبع ديودي و شارژ باتري قلمي استفاده مي نمايد كه توسط يك گايد ليزري Guide در انتهاب بطوري كه حدود يك سانتي متر مربع را پوشش مي دهد نور به طور عمود بر زخم تابانده مي شود تا در زمان مناسب بتوان حدود 1 تا 2 ژول بر سانتي متر مربع انرژي به محل وارد نموده و از مزاياي درماني آن شامل كاهش التهاب كاهش درد و همچنين افزايش قدرت ترميم بافت و التيام سريعتر استفاده نمود. اين دستگاه كه ارزان و قابل حمل مي باشد از شارژ باطري قلمي 1 يا 2 باطري استفاده مي نمايد و داراي طول عمر كاربري زياد فقط با تعويض باطري بوده و هيچگونه عوارضي ندارد از نظر ايمني عينك هاي جاذب اين طول موج در بازار وجود دارد و بنابراين هر چند توان دستگاه 10 ميلي وات ياب يشتر بوده و جزء ليزرهاي كلاس 3B محسوب مي شود ولي استفاده از آن طبق دستورالعمل هيچگونه عوراضي ندارد طراحي و ساخت اين سدتگاه مي تواند عرصه جديد بهداشتي درماني پيشرفت علمي ايجاد نمايد.
در اين اختراع، نانوذرات فريتي استوكيومتري و غيراستوكيومتري ( MFe2O4، MmNnFe2O4 و MmNnLlFe2O4)، به روش پلاسماي محلولي توليد شده است. در پژوهش¬هاي صورت گرفته تا به امروز، به منظور توليد نانوذرات فريتي از نيترات¬ها و سولفات¬هاي فلزي استفاده شده است و بمنظور حذف ناخالصي¬ها انجام عمليات حرارتي پس از سنتز نانوذرات ضروري است. اختراع حاضر مي¬تواند علاوه بر حذف اين دو مشكل، در ولتاژ بسيار پايين نانوذرات فريتي را توليد كرده و گامي مهم در توليد اين نانوذرات پركاربرد محسوب شود. براي اين منظور، با توجه به نوع فريت، آند را با نسبت وزني مشخص از فلزات مورد نظر و همچنين الكتروليت قليايي با غلظت 3 مولار شامل هيدروكسيد سديم و اتانول با نسبت يك به يك، تهيه مي¬شود. با قرارگيري آند و كاتد درون الكتروليت و با اعمال ولتاژ به ميزان 18 ولت (منبع تغذيه AC)، پلاسما بر روي سطح الكترود كار تشكيل مي¬گردد و نانوذرات فريتي از روي سطح الكترود جدا شده و وارد الكتروليت ميگردد. پودر حاصل، پس از جداسازي و خشك شدن در آون، نانوذرات فريتي ميباشد.
موارد یافت شده: 6